Fusion-Dermapen

Een behandeling met de Fushion dermapen is uiterst veilig en efficiënt. De dermapen is bijzonder geschikt voor de verslapte rijpere huid, voor de huid die aan volume heeft verloren, en voor de huid met fijne lijntjes en rimpeltjes. We werken met hoogwaardig hyaluronzuur en een op de huid afgestemde cocktail met actieve werkstoffen.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen en peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Op de dermapen plaatsen we een cartridge met daarin 11 micronaaldjes (multi needle) die ultrafijne gaatjes in de huid maakt. Hierdoor worden de werkstoffen dieper in de huid opgenomen en maakt de huid zelf weer collageen aan. Voor de wat diepere lijntjes kunnen we de enkele naald gebruiken (mono needle) waarmee we nog gerichter kunnen werken. De huid zal zich op een natuurlijke manier herstellen. We sluiten de behandeling af met een kalmerend hyaluronmasker.

De behandeling is niet geheel pijnloos maar goed te doen. Indien gewenst kunnen we de huid vooraf verdoven.

Na de behandeling ziet u huid er rozerood uit. Dit effect verdwijnt binnen een dag. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke uv-straling. Daarom is het noodzakelijk de voorgeschreven spf te gebruiken.

De verstelbare diepte van de naaldjes maakt het mogelijk om ook de meest gevoelige delen, zoals het ooggebied, te behandelen. Wenselijk kunnen we ook één zone behandelen zoals het ooggebied met veel droogtelijntjes.

Optimaal resultaat

Afhankelijk van het soort huidprobleem geven wij u een behandeladvies. Voor het optimale resultaat kunt het beste een kuur van een aantal behandelingen ondergaan met tussenpozen van ongeveer 3 weken. Tevens adviseren we om gedurende deze behandelingen producten te gebruiken met een hoge dosering hyaluron die u bij ons in de winkel kunt verkrijgen.

De huid krijgt meer volume, een verbeterde huidstructuur en een jeugdige uitstraling!

Belangrijke richtlijnen voor na de behandeling:

  • De eerste paar dagen niet te heet douchen en geen sauna of zwembad bezoek
  • De eerste paar dagen activiteiten vermijden waarvan u sterk gaat transpireren
  • De eerste 2 weken de huid niet scrubben of peelen
  • De eerste 2 weken niet harsen en geen ontharingscrème gebruiken
  • Vermijd 4 tot 6 weken directe zonnestraling op de behandelde gebieden
  • Gebruik zeker 6 weken een goede zonbescherming met minimaal factor 30

Duur van de behandeling is ongeveer 60 minuten.

Prijs
€ 139,- per behandeling

Mono en multi needle samen in een behandeling € 159,-

Alleen gebied rond de ogen € 99,-

Extra
Voor het maximale resultaat kunt u het beste een kuur van tenminste 3 behandelingen ondergaan.

Bij afspraak van een kuur van 3 behandelingen krijgt u 10% korting bij betaling op uw eerste afspraak.