Over ons

Marcella

Sinds 1994 ben ik werkzaam bij parfumerie en schoonheidssalon Madame. In 2001 heb ik de zaak overgenomen van mijn moeder, een pionier op dit gebied. Elke dag werk ik met veel plezier samen met mijn collega’s en ben trots op onze mooie salon met prachtige merken. Het voelt heerlijk om cliënten te voorzien van een fijne ontspannen of huid verbeterende behandeling. 

Mijn motto is: 
Een mooie huid is een geschenk. Om deze te behouden of verkrijgen vergt werk, samen staan we hierin sterk. Een optimaal resultaat een tevreden gevoel dat is uiteindelijk ons gezamenlijke doel.

Fannie

Ik ben Fannie van Hout. Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen als Stagiaire bij schoonheidssalon Madame. Na mijn opleiding detailhandel heb ik bij de Imko de opleiding tot schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Inmiddels ben ik 12 jaar in dienst in deze prachtige zaak, waar ik met veel plezier werk. We hebben een erg fijn team waarin we elkaar goed aanvullen. Omdat we bij onze salon ook een winkel hebben waar we o.a. huidverzorging en parfum verkopen, zorgt dat voor een leuke afwisseling.

Tevens heb ik een passie voor make-up. Een paar keer per jaar krijgen we nieuwe collecties binnen en vind ik het leuk om daar weer mee te experimenteren en een nieuwe look te creëren.

Graag tot ziens in onze salon!

Judith

Ik ben Judith van Oijen en ben na mijn studie MTRO en 10 jaar werkzaam bij een taleninstituut toch mijn hart gaan volgen. Inmiddels ben ik alweer 15 jaar schoonheidsspecialiste waarvan ik er al bijna 14 bij Madame werk. Samen met mijn collega’s vormen we een hecht team en zijn we goed op elkaar ingespeeld. We houden ons scherp door regelmatig up to date trainingen te volgen.

Het persoonlijk contact met de klanten en de afwisselende behandelingen maakt mijn werk erg leuk. Onze huid is ons grootste orgaan, ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen. Daar wil ik dan ook heel graag, samen met jou, aan werken.

Mijn motto: Leef, lach en heb je huid lief!

Philo

April 1969 ging Schoonheidssalon Parfumerie Madame van start. Z’n 50 jaar geleden was het toch een beetje pionieren in dit vak.

Het werken met mensen heeft me veel voldoening gegeven.

Na jaren met mij te hebben samengewerkt heeft mijn dochter Marcella in 2001 de zaak overgenomen.

Graag maak ik nog een praatje met de klanten en kijk met een beetje weemoed terug na al die fijne jaren!