Reacties van onze klanten

Anita

Ik voel mij prettig als ik bij Madame in de stoel lig, ze weten precies wat ik graag wil! De flexibiliteit om een afspraak te plannen stel ik ook zeer op prijs omdat ik niet elke dag/tijdstip kan. De behandelingen zijn erg prettig, worden professioneel uitgevoerd in een sfeervolle omgeving. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht en mijn wimpers en wenkbrauwen zijn weer mooi zichtbaar. Er zit een duidelijke structuur in de behandelingen en dat vind ik prettig. Na de behandeling nog een mooie make-up en ik kan er weer weken tegenaan. Je krijgt waar je voor komt, bij Parfumerie Madame ben je in goede handen.

Leonie

Elk seizoen kijkt Madame goed naar wat mijn huid nodig heeft en geeft daaropvolgend een professioneel advies. Madame heeft kennis van kwaliteitsproducten, geeft heerlijke behandelingen, is altijd vriendelijk en servicegericht. Dat maakt dat schoonheidssalon Madame voor mij al ruim 15 jaar de beste keus is.

Souhaila

Ik kom al een tijd bij jullie salon met veel plezier. Komt tot rust en ontspanning. Krijg hele fijne behandelingen en leuke gesprekken met de dames. De dames weten precies wat ze doen en geven goede adviezen. Ik ben erg tevreden over de behandelingen en zie ook prachtig resultaat. Ook de mensen om mij heen zien en benoemen dat mijn huid er stralend uitziet, dat doet me goed. Het is iedereen aan te raden naar jullie mooie en gezellige salon te komen.

Mjose

Ik vind de persoonlijke aandacht die je bij jullie krijgt heel fijn. Er wordt meegedacht, als er iets nieuws is geven jullie de mogelijkheid om het uit te proberen. Bij jullie is de klant echt KONING. Vandaar dat ik al jaren kom, ga zo door.

Leny

Ik kom al ruim 40 jaar bij Schoonheidssalon Madame. Zowel voor verschillende top behandelingen als voor fijne producten. Hoop er nog jaren te mogen komen, jullie zijn een fijn team, vriendelijk en zeer deskundig. Ik voel me daar echt thuis.